Платформата на cafeteria.bg бе обновена, моля да направите регистрацията си отново.
Извиняваме се за причиненото неудобство.
Кафе на зърна Pellini Top се отличава от всички други кафета с мекия си и деликатен вкус. По-сладко е и може да не се използва захар. Pellini Top съдържа малко кофеин благодарение на сместа, която е 100% чиста арабика. Този сорт е много по-стойностен от робустата. Кофеинът съдържащ се в Pellini Top е 1.3%, което позволява употребата на повече кафе през деня без риск от възбуждане на нервната система.
PELLINI
Нашата мисия е да се отдадем с любов и страст на нашата работа, с цел да задоволим изискванията на нашите потребители. Да им помогнем да направят всяка кафе пауза едно специално и уникално изживяване. Нашият фокус върху крайния потребител и качеството на кафето, ни е позволил да създадем една истинска кафе култура от началото на създаването на нашата компания през 1922г. Високо персонализираният ни производствен процес се извършваизцяло в Италия, в нашето модерно предприятие във Верона. Многобройните международни сертификати, които са издадени на компанията през годината са доказателство за качеството и безопасността на всички продукти на Пелини. Отдадеността и страстта са в основата на всеки един от нашите етапи на производство на кафе. Започвайки със селекцията на висококачествено кафе в страната на произход.Цикълът на изпичане се провежда при строго контролирана температура и е индивидуален за всяка смес, както и смилането, което се настройва според предстоящата употреба. Ние използваме последни технологии за извършване на постоянни проверки на различни места на производствената линия. Pellini Caffè S.p.A. е една от първите италиански компании, които въвеждат система за стриктни проверки на качеството,която включва сетивен продуктов анализ, извършван от екип тренирани дегустатори и съдии. Кафе Пелини е едно ежедневно удоволствие , на което се наслаждават хората в повече от 30 страни по света.ОСТАВИ УСЕЩАНЕТО ЗА АРОМАТ ДА ТЕ ВОДИ ОБОНЯТЕЛЕН АНАЛИЗ НА ЕСПРЕСОТО. Обонянието е сложно и деликатно усещане; чрез ароматите и нюансите, ние разпознаваме какво има около нас. Говорим за обонятелен анализ когато оценяме ароматът на еспресото, благодарение на обонянието ни. Тази практика, подпомогната от малко тренинг, ни дава възможност да доловим всички нюанси на аромата на еспресото. Cafeteria.bg Ви очаква.
Напишете отзив